Palmares

Palmares 2008-2018 (Heren)
  • 2018 Yves Lampaert
  • 2017 Oliver Naesen
  • 2016 Philippe Gilbert
  • 2015 Preben Van Hecke
  • 2014 Jens Debusschere
  • 2013 Stijn Devolder
  • 2012 Tom Boonen
  • 2011 Philippe Gilbert
  • 2010 Stijn Devolder
  • 2009 Tom Boonen
  • 2008 Jürgen Roelandts
Palmares 2008-2018 (Dames)
  • 2018 Annelies Dom
  • 2017 Jolien D'Hoore
  • 2016 Kaat Hannes
  • 2015 Jolien D'Hoore
  • 2014 Jolien D'Hoore
  • 2013 Liesbet De Vocht
  • 2012 Jolien D'Hoore
  • 2011 Evelyn Arys
  • 2010 Liesbet De Vocht
  • 2009 Ludivine Henrion
  • 2008 Ilse Geldhof